Forbrugerpanel

Workshop2
Workshop2

Udover telefoninterviews og web-interviews gennemfører GfK Danmark også gruppediskussioner og dybdeinterviews, hvor man mødes og i fællesskab debaterer forskellige emner. Typisk samles 6-10 personer i et par timer for at diskutere et emne, hele tiden med styring fra en mødeleder. Mødelederen sikrer, at aftenen bliver en god oplevelse for alle, der deltager i diskussionen.

Der er desuden altid sørget for let servering, ligesom vi altid sørger for at godtgøre deltagere for deres tid. Typisk vil GfK give gavekort som tak for deltagelse.

Vores kunder har meget forskelligartede ønsker og behov, og derfor søger GfK Danmark altid personer, der har lyst til at medvirke i analyser som eksempelvis en gruppediskussion som nævnt ovenfor.

Ønsker du at tilmelde dig som mulig deltager, eller har du spørgsmål, kontakt da venligst enten Mie Vitus Grønlykke eller Thomas Hellsten.

Er du allerede medlem, og har du spørgsmål til lodtrækninger eller andet, kontakt da også enten Mie Vitus Grønlykke eller Thomas Hellsten.

Bookmark and Share

Kontakt

Mie Vitus Grønlykke
+45 3832 2185
forbrugerpanel@gfk.dk

Kontakt

Thomas Hellsten
+45 3832 2082
forbrugerpanel@gfk.dk