Om GfK Danmark

Blomst Forside
Blomst Forside

GfK Danmark A/S er et af Danmarks største analyseinstitutter. Virksomheden blev grundlagt i 1990 ved en fusion mellem to danske institutter: Observa A/S (etableret i 1958) og E.C. Marketing AS og E.C. Pharma (etableret i 1963). Alle vores aktiviteter er relateret til markeds-analyser og rådgivning.

GfK Danmark ejes af moderselskabet GfK i Nürnberg, som er noteret på den teknologiske børs i Tyskland. GfK blev grundlagt i 1934 i forbindelse med universitetet i Nürnberg.

GfK er et af verdens største (nr. 4) markedsanalyseinstitutter repræsenteret i næsten alle lande over hele verden. Med godt 10.000 højt kvalificerede medarbejdere verden over løser vi dagligt alle former for analyse- og rådgivningsopgaver. I
Danmark er vi  omkring 50 fastansatte medarbejdere plus en
stor landsdækkende interviewerstab.

GfK Danmark er et full-service markedsanalyseinstitut. Vores primære dataindsamlingsmetoder omfatter face-to-face-, postale, web- og telefoninterview. Derudover yder vi naturligvis rådgivning om praktisk implementering af de indsamlede informationer.

Derudover tilbyder GfK Danmark analyser fra en hel stribe faste paneler - de væsentligste er GfK Consumer Tracking, et forbruger-panel med ca. 3.000 husstande, GfK FarmScan med ca. 1.000 land-brug og GfK MediScan-paneler med læger, specialister, dyrlæger og tandlæger samt GfK’s eget web-panel. Ydermere har vi adgang til GfKs internationale access-paneler til web-undersøgelser.

Bookmark and Share

Kontakt

Henrik Stender-Rasmussen Henrik Stender-Rasmussen
+45 3832 2105
henrik.stender-rasmussen@gfk.com